Kaai 11, 4524 CL Sluis +31 (0)117-462040

OVERONS

OVERLA TRINITÉ

over-la-trinité
Ontspannen tafelen en genieten in een gemoedelijke en eigentijdse sfeer.

Één Michelinster-restaurant Trinité in Sluis is gevestigd in het voormalig ABNAMRO bankgebouw, hartje centrum aan de Damse Vaart. Waar ooit de bankloketten waren, is nu de keuken. De grote kofferzaal is omgetoverd tot wijnkluis. De vroegere parking is een schitterend tuinterras aangelegd waar u in de lente en zomermaanden kunt lunchen.

Op enkele honderden meters van Sluis ligt de Belgische grens. Op het moment van schrijven schijnt het zonnetje volop. Gezellig druk, de terrasjes zitten vol, in de winkelstraten lopen veel bewoners, toeristen en dagjesmensen te genieten en te winkelen.

Onze menukaart heeft vlotte gerechten tegen vriendelijke prijzen. Francois en Evelyne presenteren zich in een laagdrempelig concept, toegankelijk voor een breed en jong publiek.

‘We willen laten zien dat eten op sterrenniveau niet automatisch duur hoeft te zíjn.’

Gasten hebben de mogelijkheid te kiezen voor een tweegangen lunch menu en/of aan de kaart te eten voor gerechten. De signature-gerechten van de chef zijn zijn favorieten. De creativiteit van Francois is de drijvende kracht in de keuken en de persoonlijke gastvrijheid van Evelyne is onveranderd joviaal.

De appreciatie komt vanzelf, één ster Michelin, 16/20 Gault Millau, nr43 van Lekker Nederland en van de gasten.

GPS invoeren GARENMARKT te Sluis.